Kick-boksörlerimiz, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzü ziyaret etti.

8 – 12 Nisan tarihlerinde Antalya’da düzenlenen 6. Türkiye Açık Avrupa Kupası Turnuvası’nda Milli Takım adına mücadele eden ve Avrupa Kupası İkincisi olan sporcumuz Asuman Çığlıoğlu ile 2 Nisan’da Sports TV’de yayınlanan “King of Kings (KOK) Dünya Serisi Organizasyonunda çıktığı maçı kazanan profesyonel sporcumuz Mohammad Farshad, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak’ı ziyaret etti.

Sporcularımıza ziyaret esnasında antrenörümüz Emrah Şahanoğlu eşlik ederken, İl Müdürümüz Reşat Asrak düzenlenen müsabakalar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette önceki turnuvalarda kazandığı şampiyonluklar sonucu topladığı puanlar ile yeniden Milli Takıma girmeyi başaran sporcumuz Asuman Çığlıoğlu'nun, 2021 Kick Boks Büyükler Dünya Şampiyonası ve 5. İslami Dayanışma Oyunlarında ülkemizi temsil edeceği belirtildi.

Asuman Çığlıoğlu ve Mohammad Farshad’ı aldıkları sonuçların ardından tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak, çalışmalarında sporcularımıza başarılar diledi.

Antrenörümüz Emrah Şahanoğlu, sporcularımız Çığlıoğlu ve Farshad ziyaret sonrası Spor Şube Müdürümüz Adem Keloğlu ile de bir araya geldi.