Kastamonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen Okul Sporları Gençler Hentbol Türkiye Birinciliği’nde Atatürk Spor Salonu ve Merkez Spor Salonu’nda oynanan grup maçları tamamlandı. Yarıfinal maçları ise bugün Merkez Spor Salonu’nda oynanacak.

Kızlar ve Erkeklerde A ve B grupları olmak üzere iki grupta düzenlenen Türkiye Birinciliği’nde gruplarında ilk iki sırayı alan takımlar yarıfinalde diğer grubun ilk ikisi ile çapraz eşleşti. Buna göre bugün Merkez Spor Salonu’nda oynanacak yarıfinal erkeklerde İstanbul Özel Ataşehir MBA Anadolu Lisesi ile Batman Farabi Anadolu Lisesi saat 10.30’da, kızlarda Adana Özel Eral Anadolu Lisesi ile  Kastamonu Pervaneoğlu Ali MTAL saat 12.00’de, erkeklerde Adana Yehit Ahmet-Mehmet Oruç Spor Lisesi ile Isparta Gülkent Anadolu Lisesi saat 14.00’de, kızlarda İstanbul Özel Cent Koleji ile Elazığ OSB MTAL saat 16.00’da karşı karşıya gelecek.

Alınacak sonuçlara göre yarın Merkez Spor Salonu’nda saat 10.30’da erkekler finali, saat 14.00’de ise kızlar finali oynanacak. Üçüncülük karşılaşmaları ise Atatürk Spor Salonu’nda saat 09.30’de erkeklerin, saat 12.00’de de kızların oynanacak.

Hem erkeklerin hem kızların final karşılaşmaları TRT Spor Yıldız kanalından canlı olarak yayınlanacak.