2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen Yıldızlar ve Gençler Yüzme İl Birinciliği yarışları sona erdi.

Hasan Doğan Spor Kompleksi Yüzme Havuzu’nda iki gün süren yarışlarda sporcular 50 – 100 – 200 – 400 metre kelebek, kurbağalama, serbest, karışık, sırtüstü ve bayrak yarışı kategorilerinde kıyasıya bir mücadele ortaya koydu.

21 okuldan 48 sporcunun katılım sağladığı yarışlar sonunda Genç Erkekler kategorisinde Özel Bahçeşehir Koleji Anadolu Lisesi birinci olurken, Göl Anadolu Lisesi ikinci, Mustafa Kaya Anadolu Lisesi ise üçüncü oldu. Genç Kızlar kategorisinde Mustafa Kaya Anadolu Lisesi birinci olurken, Yıldız Kızlar kategorisinde de Vali Aydın Arslan birinci olmayı başardı.

Yüzme yarışlarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürümüz Dr.Engin Kaya, Şube Müdürümüz Adem Keloğlu, Personel Şube Müdürümüz Muhsine Aydın da takip etti.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalyaları ve kupaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Personel Şube Müdürümüz Muhsine Aydın, Spor Uzmanı Levent Gül, yüzme antrenörleri ve beden eğitimi öğretmenleri takdim etti.