2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları Faaliyetleri Gençler A Futbol İl Birinciliği karşılaşmaları sona erdi.

Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmalar iki grupta oynandı. Toplamda 6 takımın katılım sağladığı il birinciliğinde erkeklerde Göl Anadolu Lisesi birinci olurken, Aytaç Eruz Anadolu Lisesi ikinci, Şeyh Şaban-ı Veli Anadolu Lisesi üçüncü, Kastamonu Anadolu İmam Hatip Lisesi ise dördüncü oldu.

Kızlarda ise Göl Anadolu Lisesi il birincisi oldu.

Erkekler finalinde Göl Anadolu Lisesi, Aytaç Eruz Lisesi’ni son dakikalarda bulduğu golle 1-0 mağlup etti. Üçüncülük maçında ise Şeyh Şaban-ı Veli Anadolu Lisesi Kastamonu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni 3-0 mağlup etti.

Final karşılaşmalarını Gençlik ve Spor İl Müdür Vekilimiz Efgan Dağlı, Okul Sporları Şube Müdürümüz Dr. Engin Kaya, Spor Şube Müdürümüz Erdun Mutlu, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürümüz Emel Karkacıoğlu, Sicil Lisans ve Kulüp İşlemleri Şube Müdürümüz Adem Keloğlu da takip etti.

Karşılaşmalar sonunda düzenlenen ödül töreninde erkeklerde dördüncü olan Kastamonu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne kupasını İhsangazi Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Hüseyin Demircioğlu, üçüncü olan Şeyh Şaban-ı Veli Anadolu Lisesi’ne kupasını Gençlik Hizmetleri Şube Müdürümüz Emel Karkacıoğlu, ikinci olan Aytaç Eruz Anadolu Lisesi’ne kupasını Okul Sporları Şube Müdürümüz Dr. Engin Kaya, hem erkeklerde hem kızlarda birinci olan Göl Anadolu Lisesi’ne kupasını ise Gençlik ve Spor İl Müdür Vekilimiz Efgan Dağlı takdim etti.