Türkiye Taekwondo Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan ve ilimizin ev sahipliğinde düzenlenen Gençler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nın seremonisi, Valimiz Meftun Dallı, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin’in de katılımıyla gerçekleştirildi.

Merkez Spor Salonu’nda 12 Ağustos pazartesi günü başlayan Gençler Taekwondo Türkiye Şampiyonası’na 75 ilden 805 kulüp, 2 bin 742 sporcu katılım sağlıyor.

Açılış seremonisine Valimiz Meftun Dallı ve Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin’in yanı sıra Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak da katıldı.

Açılış seremonisinde İl Müdürümüz Reşat Asrak, Federasyon Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Valimiz Meftun Dallı birer konuşma gerçekleştirerek, sporculara başarı dileklerini iletti.

Oldukça çekişmeli karşılaşmalara sahne olan Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren sporculara da madalyaları Valimiz Meftun Dallı, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Metin Şahin, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak tarafından verildi.