2021 yılında ilimizde meydana gelen sel felaketi sonrasında Çatalzeytin, Abana ve Bozkurt ilçelerimizde Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından yeniden inşa edilen spor tesislerinin büyük bir kısmı vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak, yapımı tamamlanan ve çalışmalarda sona yaklaşılan spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

İl Müdürümüz Reşat Asrak, ilk olarak Çatalzeytin’de yeniden inşa edilen spor salonu ve futbol sahasında incelemelerde bulundu.

Çatalzeytin Spor Salonu’nun ilçede düzenlenecek olan kurumlararası voleybol maçlarıyla kapılarını bu hafta itibariyle açacağını belirten Reşat Asrak, spor salonunun ardından futbol sahasını da gezdi. Futbol sahasında oynayan ilçenin gençleriyle bir araya gelen Reşat Asrak, “Yatırımlarımızın en büyük amacı gençlerimizi sporla buluşturmak. Tesislerimizin tamamlandıktan sonra gençlerimizde dolu olması bizlerin en büyük mutluluğu” dedi.

İl Müdürümüz Reşat Asrak’ın Çatalzeytin’in ardından ikinci durağı ise Abana oldu. İlk olarak Abana Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Reşat Asrak, buradaki aktivitelerden yararlanan gençlerle bir araya geldi ve yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Daha sonra Abana’da sona yaklaşılan spor salonunda da incelemelerde bulunan Reşat Asrak, salonun çok kısa bir süre içerisinde hizmete gireceğini söyledi.

Abana’nın ardından Bozkurt ilçemize geçen İl Müdürümüz Reşat Asrak, burada da spor salonu ve futbol sahasında incelemelerde bulundu. Sel felaketinin ardından spor tesislerini hızla yeniden inşa ettiklerine dikkat çeken Reşat Asrak, Bozkurt’taki futbol sahasında oynayan ilçe gençleriyle de bir araya geldi.

Son olarak İnebolu ilçemize giden İl Müdürümüz Reşat Asrak, İnebolu Kapalı Yüzme Havuzu inşaatında incelemelerde bulunurken, çalışmaların devam ettiğini ve kısa süre içerisinde havuzun ilçe halkına hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

İl Müdürümüz Reşat Asrak’a incelemeleri sırasında ilçelerin Gençlik ve Spor Müdürlüğü yetkilileri de eşlik etti.