Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları, ‘Yaza Hareketli Giriyoruz’ sloganı altında Hasan Doğan Tesisleri’nde düzenlenen törenle açıldı.

Spor okullarının açılış törenine Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak, Spor Şube Müdürümüz Erdun Mutlu, Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adem Keloğlu da katıldı.

Spor okullarının açılışında Hasan Spor Tesisleri sahasında oluşturulan parkurlarda antrenörlerimiz eşliğinde sporcular çeşitli etkinliklere katılım sağlarken, renkli görüntüler ortaya çıktı.

1 Temmuz itibariyle de eğitimlerin başlayacağı GSB Spor Okulları’nın yaz dönemine 2 bin 200 sporcu kayıt yaptırdı.

Atletizm, badminton, bisiklet, basketbol, boks, cimnastik, eskrim, futbol, fitness, güreş, halter, hentbol, karate, kick boks, masa tenisi, okçuluk, paten, satranç, taekwondo, tenis, voleybol ve yüzme kategorilerinde eğitimlerin verileceği GSB Spor Okulları’nda sporcular antrenörlerimizin belirleyeceği gün ve saatlerde yaş gruplarına göre eğitim alacak.

Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak, GSB Spor Okulları’nın açılış töreninde yaptığı konuşmada, “Spor okullarımız, ilimiz sporunun tabana yayılmasında en önemli etken konumdadır. Burada eğitim gören her bir öğrencimiz bizim için değerlidir. Gelecekte buradan yetişecek sporcularımız, ilimizi ulusal, ülkemizi ise uluslararası düzeyde temsil edecektir. Spor okullarımızın yaz dönemi çalışmalarının hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca antrenörlerimize ve sporcularımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.