Bu yıl 3’ncüsü düzenlenen Hüsnü Tandoğan Voleybol Turnuvası’nda şampiyon Hedef Spor oldu.

Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nun ev sahipliğinde düzenlenen turnuvada 24 takım mücadele etti. 29 Nisan’da başlayan turnuvanın final maçları ise dün oynandı.

Turnuvanın üçüncülük maçında Giyim Showroom rakibi Azdavay’ı 3-0 mağlup ederek üçüncü olurken, şampiyonluk maçında ise Hedef Spor rakibi İstiklal Yolu’nu 3-0 yenerek şampiyonluğa ulaştı.

Final karşılaşmalarını izlemek için Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nun tribünlerini dolduran sporseverler keyifli ve heyecanlı anlara tanıklık etti.

Karşılaşmalar sonunda 4’ncü olan Azdavay’a madalyaları ve kupası Kastamonu Voleybol İl Temsilcisi Hüseyin Savaş tarafından verilirken, üçüncü olan Giyim Showroom ise madalyalarını ve kupalarını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürümüz Adem Keloğlu’nun elinden aldı.

Turnuvanın ikincisi İstiklal Yolu’na madalyaları ve kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yurt Hizmetleri Müdürümüz İbrahim Ömeroğlu verirken, şampiyon olan Hedef Spor’a ise şampiyonluk kupasını ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak verdi.

İl Müdürümüz Reşat Asrak, çok güzel ve heyecanlı bir turnuvaya ev sahipliği yaptıklarını belirtirken, şampiyon olan ve dereceye giren takımları tebrik etti.